Zilveren Sieraden

Zilveren sieraden verkopen
Den Haag

Gratis taxatie en inkoop van zilveren sieraden.

Voor zilveren sieraden verkopen Den Haag kunt u terecht bij De Goudwaag. Wij hebben vakkennis, zijn eerlijk en vinden klantvriendelijkheid belangrijk. Zilveren sieraden verkopen doet u niet elke dag. Daarom wilt u er zeker van zijn dat er een faire waarde wordt getaxeerd en dat u die ook daadwerkelijk krijgt uitbetaald.

Dit doen wij bij ons in alle transparantie, waarbij wij er eerlijk over zijn dat wij een commissie berekenen ten opzichte van de zilverkoers. Wij moeten tenslotte ook onze kosten zoals huur etc. dekken, en er nog een boterham aan verdienen.

Zilveren sieraden zijn uiteraard een stuk minder waard dan gouden sieraden. De zilverwaarde is grof gezegd 100 keer minder dan de goudwaarde. De prijs van zilveren sieraden als ze bij de juwelier worden verkocht, bestaat niet alleen uit de waarde van het materiaal, het zilver, maar heeft ook een deel voor het vakmanschap, het smeden van de sieraden, wat vaak een heel nauwkeurig karwei is. Daarom zijn prijzen van zilveren sieraden als u ze nieuw koopt een veelvoud van de materiaalwaarde van het zilver.

Persoonlijke aandacht

Direct geld
De Goudwaag

De waarde van zilveren sieraden

Bij de inkoop van zilveren sieraden gaat het ons om het materiaal waaruit uw sieraden zijn gemaakt. Zilveren sieraden zijn meestal gemaakt van zogenaamd Sterling zilver, of 925 zilver, vaak te herkennen aan het merkje “925” ergens op het zilveren sieraad. Dit betekent dat het sieraad naast andere metalen om het steviger te maken 92,5 procent puur zilver bevat. Daarom maakt het niet uit of uw sieraden oud, lelijk of kapot zijn. Zilver is zilver, ongeacht hoe het er uit ziet. Schroomt u daarom niet om ook Uw kapotte zilveren sieraden bij ons te verkopen.

Bij het verkopen van uw oude zilver krijgt u dus de materiaalwaarde uitbetaald. De sieraden worden in 99 van de 100 gevallen namelijk omgesmolten. Houd u er dus rekening mee dat wat u voor uw oude zilveren sieraden bij verkoop ontvangt veel lager is dan de prijs die u er ooit bij de juwelier voor heeft betaald.

Soorten zilveren sieraden

Bekende zilveren sieraden zijn zilveren kettingen, bedelkettingen, zilveren armbandjes, bedelarmbandjes, zilveren slavenarmbanden, zilveren oorbellen. Het fenomeen bedeltjes is iets typisch Nederlands. Veel kinderen krijgen bij de geboorte een bedelketting of bedelarmband, en als de jaren vorderen, komen er elk jaar nieuwe bedeltjes bij. Meestal worden zij niet meer gedragen als de kinderjaren eenmal voorbij zijn, en liggen zij in de kast te verstoffen. Voor de inkoop van al de genoemde zilveren sieraden staan we voor U klaar in onze winkel in Den Haag.

Wij zien U graag in onze winkel om Uw zilveren sieraden gratis te voor U te taxeren!

 
Waardevolle spullen meenemen

U komt met uw zilveren sieraden bij ons langs

pijl naar beneden

Wij taxeren uw zilveren sieraden en doen u een aanbod

Gratis Taxatie van goud, zilver en meer

Wij taxeren uw zilveren sieraden en doen u een aanbod

 

pijl naar boven
Contant betaling

Als u akkoord gaat, betalen wij het bedrag meteen uit, of maken het ter plekke aan u over

Persoonlijke aandacht

Direct geld
De Goudwaag
Scroll naar boven