De Goudwaag

Naomi Weststrate-Irak

Goudinkoper
sinds 2011

De Goudwaag is een goudinkoper aan de Van Hoytemastraat in Den Haag Benoordenhout, gerund door mij, Naomi Weststrate-Irak. Bij ons kunt u terecht voor het verkopen van al uw oude goud of zilver.

Nadat ik zeven jaar als diplomatenvrouw in het buitenland had gewoond, ben ik met mijn gezin in 2011 teruggekeerd naar Nederland. Ik heb toen een lang gekoesterde wens in vervulling laten gaan: Het openen van een eigen winkel voor goudinkoop, daarbij tredend in de voetsporen van mijn familie in Duitsland.

Voor mij zijn een paar zaken heel belangrijk:  aandacht voor mensen, eerlijkheid, vakmanschap en stijl. Hieronder vertel ik u hoe ik over deze zaken denk, waardoor u meer over mij en mijn werkwijze te weten komt.

De locatie in Den Haag

Wij hebben specifiek gekozen voor De van Hoytemastraat in Benoordenhout, omdat in deze wijk de service van goud aankoop nog niet wordt aangeboden. Van veel van onze klanten horen wij dat ze het fijn vinden dat ze voor goud inkoop niet naar het Centrum of naar een andere wijk in Den Haag hoeven te gaan, maar dit dichtbij huis in hun eigen wijk kunnen doen. Ook hebben wij onze winkel ingericht op aangename en stijlvolle wijze, zodat u zich bij ons op uw gemak kunt voelen.

Goudwaag
Goudwaag den haag

Eerlijk en fair, goede prijs voor uw goud

Voor de aankoop van uw goud of zilver wilt u graag van doen hebben met een betrouwbare partner. Die willen wij voor u zijn. Wij zijn een goudinkoper die voortkomt uit een jarenlange familietraditie waarbij betrouwbaarheid en eerlijkheid hoog in het vaandel staan. In die traditie werkt mijn familie al jarenlang op diverse plaatsen in Duitsland. En deze traditie willen wij nu voortzetten als goudaankoper in Den Haag Benoordenhout.

U kunt er zeker van zijn dat u bij De Goudwaag een faire prijs voor uw oude goud of zilver krijgt. Of het nu tandengoud is of zilveren bestek, wij berekenen een eerlijke goudprijs op basis van de dagkoers. En als u elders een goed aanbod heeft gekregen, zien wij u graag in onze winkel om te bekijken of wij u een nog scherper aanbod kunnen doen.

Loopt u gerust eens binnen voor gratis advies of een gratis taxatie van uw goud of zilver. Wij nemen altijd de tijd voor u. En een goede espresso of cappuccino staan altijd voor u klaar.

Persoonlijke aandacht

Direct geld
De Goudwaag
Scroll naar boven