Goud inkoop Gouda

Vertrouwd uw goud verkopen vanuit Gouda bij De Goudwaag

Goud inkoop Gouda Het eerlijkste adres voor goud inkoop Den Haag

Taxatie en aankoop van goud

In iedere vorm en toestand

Goud inkoop Gouda Het eerlijkste adres voor goud inkoop Den Haag

Taxatie en aankoop van oude sieraden

In iedere vorm en toestand

Goud inkoop Gouda Het eerlijkste adres voor goud inkoop Den Haag

Taxatie en aankoop van horloges

Rolex, Patek Philippe, IWC en meer..

Goud inkoop Gouda Het eerlijkste adres voor goud inkoop Den Haag

Taxatie van ander edelmetaal

Tin, zilver, platinum, palladium en nalatenschappen

Waar kan ik naar toe voor goud inkoop Gouda?

Bent u op zoek naar een adres voor goud inkoop Gouda? Overweegt u dan eens een ritje naar De Goudwaag te maken. U vindt De Goudwaag aan de Van Hoytemastraat 113 in  ‘s-Gravenhage, op een steenworp afstand van de snelweg en eenvoudig bereikbaar. Voor goud inkoop vanuit Gouda kost het u ca. een half uurtje in met de auto. Klik hier voor de routebeschrijving. Ook met de trein is het makkelijk: vanaf Centraal Station kunt u de bus nemen naar onze winkel. Goud verkopen levert u al snel honderden euro’s op. Dan is een ritje uw tijd en geld toch ruimschoots waard?

Er zijn redenen genoeg waarom u bij inkoop goud voor De Goudwaag zou moeten kiezen. Wij zijn een familiebedrijf dat al jaren lang ervaring heeft in de goud- en zilver business. Wij hebben vertrouwen hoog in het vaandel staan en hebben daarom het motto “eerlijk over uw goud”. Wij worden voor goud inkoop aanbevolen door toonaangevende juweliers die zelf niet aan inkoop van goud doen. Zij verwijzen vaak door naar ons, en dat is niet voor niets.

Wij zijn trots op onze prachtige winkel, waar het aangenaam verblijven is en u zich meteen thuis zult voelen als u uw goud bij ons wilt verkopen. Vele tevreden klanten uit Gouda die bij ons hun goud verkochten, gingen u al voor.

Vragen? Neemt u gerust contact met ons op.

Hoe werkt goud verkopen?

Het verkopen van goud is bij ons heel eenvoudig:

goud inkoop gouda

U komt met uw goud en zilver bij ons langs

Goud inkoop Gouda Het eerlijkste adres voor goud inkoop Den Haag

Vervolgens taxeren wij de waarde en doen u een aanbod

Goud inkoop Gouda Het eerlijkste adres voor goud inkoop Den Haag

Als u daarmee tevreden bent, krijgt u het bedrag meteen uitbetaald, contant of per bank

Advies en taxatie van uw goud zijn  gratis

Als u goud of zilver te verkopen heeft, wilt u natuurlijk zeker weten dat u daar een goede prijs voor krijgt. Hier kunt u bij De Goudwaag zeker van zijn. Als u een beetje op het internet rondkijkt, zult u overal alleen maar positieve geluiden over ons lezen. En dat willen wij graag zou houden, daarom zijn wij altijd eerlijk en transparant. Want wij weten maar al te goed dat eerlijk altijd het langst duurt.

Wat gebeurt er als ik mijn goud verkoop?

Bij de inkoop van goud wordt altijd eerst vastgesteld om welke karaten het gaat. Dat wil zeggen hoeveel procent puur goud er in de voorwerpen zit. De meeste sieraden zijn 14 of 18 karaat, wat betekent dat er bij 60% danwel 75% puur goud inzit. Dit wordt als u naar ons toe komt voor goud verkopen voor uw ogen door ons getest. De Goudwaag doet dergelijke testen vele malen per dag en heeft hierin dus grote expertise.

Bij vergulde voorwerpen zit er een dun laagje goud op en is de rest van het voorwerp ander metaal. Deze bevatten te weinig goud om te smelten. En dat is er natuurlijk nog namaakgoud. Uw vakvrouw bij de Goudwaag herkent dit meteen aan de glans en kleur, maar kan u aan de hand van de genoemde testmethode heel gemakkelijk laten zien of het om echt goud of namaak gaat. Advies bij De Goudwaag is altijd gratis.

 

 

Naomi Weststrate-Irak

 

Uw vakvrouw voor goud inkoop Gouda

Klantenmeningen 

Bart Blaauw Avatar
Bart Blaauw
04/11/22 - Google

Vriendelijk en proffesionele aanpak. Zeer duidelijk en eerlijk over prijs. Hier kun je met een gerust hart naar toe om goud en zilver om te wisselen.

Majelle Slingerland Avatar
Majelle Slingerland
24/10/22 - Google

Tijdens onze afspraak werden wij zeer vriendelijk geholpen. We kregen alles uitgelegd en kregen voldoende ruimte om na te denken en te beslissen. Ik kan De Goudwaag van harte aanbevelen (Translated by Google) During our appointment we were helped very kindly. We were explained everything and given enough space to think and decide. I can heartily recommend De Goudwaag … More

Dik de Haan Avatar
Dik de Haan
17/10/22 - Google

Fijne en professionele beoordeling van waarde. Nemen de tijd voor je. En geven uitleg hoe en wat. (Translated by Google) Fine and professional assessment of value. Take the time for you. And explain how and what. … More

René Achterkamp Avatar
René Achterkamp
05/08/22 - Google

Goud- zilver inkoop adres. Alles gaat zeer correct en men biedt een goede prijs. Zeer vriendelijk personeel.

De hoogte van de goudkoers

De goudkoers ligt al enkele maanden rond de 40 euro per gram, maar schommelt dagelijks altijd wel een beetje. De goudprijs is inmiddels wel vier keer zo hoog als tien jaar geleden! Vaak krijgt u vandaag de dag in euro’s voor uw oude goud uitbetaald, wat u destijds in guldens hebt betaald!

De Goudwaag, uw beste adres voor goud inkoop Gouda

Openingstijden en routebeschrijving vanuit Gouda

Onze openingstijden zijn als volgt:

Maandag

10:00 – 15:00 uur

Dinsdag

10:00 – 15:00 uur

Woensdag

10:00 – 15:00 uur

Donderdag

10:00 – 15:00 uur

Vrijdag

10:00 – 15:00 uur

Zaterdag

Op afspraak