Wat wij inkopen

Inkoop van alle soorten goud

Of het nu gaat om sloopgoud, oude gouden sieraden uit een erfenis of om gouden munten of goudbaren: Bij De Goudwaag kunt u alle soorten goud inwisselen. Niet alleen Nederlands goud is bij ons welkom, ook Turks goud, Marokkaans goud, Indisch goud of goud van waar dan ook kopen wij graag van u in.

Edelsteentjes in sieraden

Als uw sieraden edelsteentjes bevatten, kijken we daar ook graag naar. Edelstenen worden voor ons interessant vanaf 0,2 karaat. Daar geven we u graag een mooi bedrag voor. Of u wij halen ze voor u uit de sieraden zodat u ze mee terug naar huis kunt nemen.

Inkoop van alle soorten zilver

Zilver is weliswaar minder waard dan goud, maar ook zilveren voorwerpen, of het nu letterlijk het tafelzilver is of oude zilveren sieraden, munten of zilverbaren, alles is welkom om bij ons in te ruilen voor contant geld. Ook verzilverd bestek kunt u bij ons verkopen.

Merkhorloges uit het hogere segment

Ook als ze niet van goud of zilver zijn, zijn wij geïnteresseerd om uw merkhorloges te kopen. Wij bieden u een mooie prijs voor uw Rolex, IWC, Cartier of Patek Philippe etc.

Andere (edel)metalen

Goud en zilver zijn de meest bekende edelmetalen, maar er zijn ook andere metalen die geld opleveren. Zo kunt u bij onze winkel in Den Haag ook platina verkopen. Andere edelmetalen die worden gebruikt voor industriële toepassingen zoals palladium zijn bij ons ook welkom.

Verder is bij ons ook de inkoop van tin mogelijk. Tinnen voorwerpen leveren bij De Goudwaag een mooi bedrag op.

Heel gemakkelijk

Uw kostbaarheden bij ons verkopen is heel eenvoudig en gaat in drie stappen, die u hieronder ziet. Wij verwelkomen u graag in onze winkel aan de Van Hoytemastraat in Den Haag Benoordenhout.

Waardevolle spullen meenemen

U komt met uw goud en zilver bij ons langs

pijl naar beneden

Vervolgens taxeren wij de waarde en doen u een aanbod

Gratis Taxatie van goud, zilver en meer

Vervolgens taxeren wij de waarde en doen u een aanbod

 

pijl naar boven
Contant betaling

U krijgt het bedrag meteen uitbetaald, contant of per bank

Scroll naar boven