Zilver verkopen Den Haag

zilver verkopen den haag

Persoonlijke aandacht

Direct geld
De Goudwaag

Hoe werkt zilver verkopen?

Voor zilver verkopen Den Haag kunt u terecht bij De Goudwaag. Bij ons kunt u alle soorten zilver verkopen, zoals zilveren munten, zilveren guldens, zilver bestek, zilver servies, zilverbaren, oude zulveren sieraden en alle andere zilveren voorwerpen. Wij hebben vakkennis, zijn eerlijk en vinden klantvriendelijkheid belangrijk. Daarom betalen wij u een hoge zilverprijs voor uw zilver. De Goudwaag is daarom een vertrouwd adres voor zilver inkoop in Den Haag.

Wij zien U graag in onze winkel!

Waardevolle spullen meenemen

U komt met uw zilver bij ons langs

pijl naar beneden

Vervolgens taxeren wij de waarde en doen u een aanbod

Gratis Taxatie van goud, zilver en meer

Vervolgens taxeren wij de waarde en doen u een aanbod

 

pijl naar boven
Contant betaling

U krijgt het bedrag meteen uitbetaald, contant of per bank

Persoonlijke aandacht

Direct geld
De Goudwaag

Zilver inkoop als familietraditie

Wij komen uit een lange familietraditie in de handel en inkoop van zilver en goud, en kennen daarom als het gaat om edelmetaal het klappen van de zweep als geen ander. Om die reden zijn wij in staat om u vakkundig te informeren en uitgebreide uitleg te geven over wat er met uw zilver gebeurt.

Wij weten dat het verkopen van uw zilveren kostbaarheden niet altijd gemakkelijk is. U wilt zeker weten dat u er een fair en eerlijk bedrag voor ontvangt. Daar helpen wij u bij door precies te vertellen hoe wij tot ons aanbod komen, zodat dit voor u volledig inzichtelijk is. Zo kunt u met een vertrouwd en prettig gevoel uw zilver verkopen. Ons motto is daarom ook: “Goud en zilver inkoop, maar dan eerlijk!”.

Soorten zilver

Het edelmetaal zilver bestaat in allerlei vormen. Mensen komen bij onze winkel in Den Haag voor: oude zilveren sieraden verkopen, zilveren munten verkopen, zilverbaar verkopen, verzilverd bestek verkopen, zilver bestek verkopen, of zilveren voorwerpen verkopen. Bij zilver inkoop leveren al deze zaken een mooi bedrag op, dat altijd wordt berekend op basis van de huidige dagkoers.

Om zilver steviger te maken wordt het met andere metalen gemengd. In tegenstelling tot goud, waar over “karaat” wordt gesproken, wordt dit bij zilver “gehalte” genoemd. Bij de meeste sieraden is het zilvergehalte 92,5%. Dit wordt 925 zilver, sterling zilver of “eerste gehalte” genoemd. Bestek heeft vaak 83,5% zilver en wordt 835 zilver of “tweede gehalte” genoemd. Deze getallen zijn in kleine merkjes op de voorwerpen te vinden. Het tweede en derde gehalte wordt vooral gebruikt bij zilveren voorwerpen of zilverservies. Bij verzilverde voorwerpen zit er een dun laagje zilver op en is de rest van het voorwerp ander metaal. Deze bevatten maar heel weinig zilver, en zijn daarom veel minder waard. Zij zijn te herkennen aan het merkje 80, 90 of 100.

Zilveren sieraden, of het nu zilveren juwelen, zilveren broches of zilveren kettingen zijn, zilver bedelarmbandjes, zilveren ringen zijn zoals gezegd meestal gemaakt van sterling zilver. Bij zilveren munten verkopen, bijvoorbeeld het inwisselen van een zilveren gulden of een zilveren rijksdaalder, zilveren munten uit Nederland van bijvoorbeeld koningin Wilhelmina of Juliana, is het belangrijk om te weten dat zij een afwijkend gehalte aan puur zilver hebben, namelijk 72%.

Buitenlandse zilveren munten zoals de Amerikaanse silver dollar (ook wel Amerikaanse Silver Eagle genoemd) kunnen afhankelijk van het jaartal waarin ze geproduceerd zijn soms van bijn puur zilver zijn, maar soms zelfs maar voor de helft van zilver. De Chinese zilveren panda,  de Oostenrijkse Philharmoniker, de Canadese Maple Leaf zijn ook heel bekende zilvermunten. Het gewicht van een buitenlandse zilivermunt is meestal 1 ounce, ongeveer 31 gram. Wilt u een zilverbaar verkopen, dan is het goed om te weten dat die van bijna geheel puur zilver is gemaakt.

Verder zijn er vandaag de dag veel mensen die op zoek zijn naar een adres voor zilver bestek verkopen. Zilveren vorken, lepels en messen waren vroeger veel gebruikt, maar tegenwoordig eet bijna niemand er meer mee. Het loont de moeite om dit zilver bestek in te ruilen bij De Goudwaag, het adres voor zilver verkopen Den Haag.

Zilver verkopen met stijl

Uw zilver verkopen is bij ons zo eenvoudig: een kwestie van langskomen en uw zilver laten taxeren. Dat wegen en taxeren doen we voor uw ogen waar u bij zit. Wij bieden u dan een prijs en als u daarmee akkoord gaat, kunt u ter plekke uw zilver inwisselen tegen contante betaling. Of we betalen het meteen op uw bankrekening. Uiteraard is een taxatie geheel vrijblijvend en bent u tot niets verplicht.

Of het nu mooi is of lelijk, oud of nieuw, bij De Goudwaag in Den Haag kunt u al uw oude zilver verkopen. De inkoop van zilverbaren, zilveren munten, zilveren servies, zilveren voorwerpen, zilveren kettingen, zilveren arbanden, zilveren bedelarmbandjes, zilveren bedeltjes, of een ander zilveren sieraad, wij doen het graag. Natuurlijk kunt u ook voor gouden sieraden bij ons terecht. 

google logoDe GoudwaagDe Goudwaag
4.6 Sterren uit 189 recensies

Scroll naar boven