Goud inkoop Wassenaar

Faire prijzen voor uw goud, zilver of andere edelmetalen

Goud verkopen Wassenaar Het eerlijkste adres voor goud inkoop Den Haag

Taxatie en aankoop van goud

In iedere vorm en toestand

Goud verkopen Wassenaar Het eerlijkste adres voor goud inkoop Den Haag

Taxatie en aankoop van oude sieraden

In iedere vorm en toestand

Goud verkopen Wassenaar Het eerlijkste adres voor goud inkoop Den Haag

Taxatie en aankoop van horloges

Rolex, Patek Philippe, IWC en meer..

Goud verkopen Wassenaar Het eerlijkste adres voor goud inkoop Den Haag

Taxatie van ander edelmetaal

Tin, zilver, platinum, palladium en nalatenschappen

Waar kan ik terecht voor goud verkopen Wassenaar?

Zoekt u een adres voor goud verkopen Wassenaar? Dan is uw beste keus om een kort ritje te maken naar ‘s-Gravenhage. Daar vindt u in Benoordenhout op de bekende Van Hoytemastraat de winkel van De Goudwaag. Deze is makkelijk te bereiken vanuit Wassenaar. Klik hier voor een routebeschrijving. Klik op de kaart hiernaast voor een vergrote weergave daarvan.

Waarom zou u moeten kiezen voor De Goudwaag? Allereerst omdat bij de Goudwaag veel vakkennis aanwezig is. De eigenaresse komt uit een lange familietraditie in de goudhandel in Duitsland. Ten tweede zijn wij eerlijk. Geen onrealistische lokprijzen maar een faire prijs. Tenslotte zijn wij een uiterst stijlvolle goudaankoper. Wij zitten niet voor niets in de Van Hoytemastraat. 

Hoe werkt goud verkopen?

Het verkopen van goud is bij ons heel eenvoudig:

Goud verkopen Wassenaar Het eerlijkste adres voor goud inkoop Den Haag

U komt met uw goud en zilver bij ons langs

Goud verkopen Wassenaar Het eerlijkste adres voor goud inkoop Den Haag

Vervolgens taxeren wij de waarde en doen u een aanbod

Goud verkopen Wassenaar Het eerlijkste adres voor goud inkoop Den Haag

Als u daarmee tevreden bent, krijgt u het bedrag meteen uitbetaald, contant of per bank

Gratis advies, kostenloze taxatie

Bij De Goudwaag krijgt u altijd een gratis taxatie. U weet dan precies wat uw kostbaarheden waard zijn, zonder dat u verplicht bent die te verkopen. En als u wilt verkopen krijgt u de waarde van uw goud of zilver direct contant mee. Een goede espresso of cappuccino staan altijd voor u klaar. Neem daarom nu contact met ons op. U kunt er zeker van zijn dat uw autoritje uit Zoetermeer, Voorburg, Wassenaar, Rijswijk of gewoon Den Haag absoluut de moeite loont!

 

Naomi Weststrate-Irak

 

Uw vakvrouw voor goud verkopen Wassenaar

Klantenmeningen 

Bert Buikema Avatar
Bert Buikema
01/04/21 - Google

De sieraden die ik wilde verkopen werden vlot maar nauwkeurig getaxeerd en ik was tevreden met de aangeboden prijs. Ik zou hier zeker terugkomen.

Ronald Fruytier Avatar
Ronald Fruytier
19/03/21 - Google

Na een zeer vriendelijk ontvangst met een kopje koffie, werden mijn sieraden uitvoerig gecontroleerd en getaxeerd, het was veel maar dat maakte niet uit, alles werd goed en vakkundig bekeken. Na overeenstemming over de waarde, werd bedrag voordat ik de winkel verliet op mijn rekening bijgeschreven. Dat is nog fijn en netjes zaken doen.

Annet Dob Avatar
Annet Dob
05/03/21 - Google

Werd goed, snel, vriendelijk en vakkundig geholpen

Kees Vonk Avatar
Kees Vonk
05/02/21 - Google

Na een zeer vriendelijk ontvangst, werden mijn sieraden uitvoerig gecontroleerd en getaxeerd. Na overeenstemming over dewaarde, werd bedrag voordat ik de winkel verliet op mijnrekening bijgeschreven. Dat is nog eens prima zaken doen.

Informatie over goud verkopen vanuit Wassenaar

De goudprijs

Goud is een edelmetaal dat een vrij constante waarde bezit. De goudkoers schommelt dagelijks, maar is in de afgelopen maanden tot recordhoogte gestegen. Het is dan ook een goed moment om uw goud te verkopen. Vaak krijgt u er vandaag de dag in euro’s voor terug wat u destijds in guldens hebt betaald! De Goudwaag adviseert u graag.

Gouden munten

Gouden munten zijn vaak van bijna 100% goud en hebben daarom een hoge waarde. U zult versteld staan hoeveel u voor uw goud bij de De Goudwaag kunt krijgen. Wij adviseren u graag, kostenloos!

Gouden tanden, gouden kiezen en gouden kronen

Veel mensen hebben geen idee dat zij bij het trekken van hun oude gouden tanden, kiezen of kronen opeens een fortuin in handen hebben. Het loont absoluut de moeite om deze tanden of kiezen niet bij de tandarts achter te laten, maar deze mee naar huis te nemen en in te leveren. Zij bevatten namelijk vaak 50% of meer puur goud! Het maakt niet uit hoe zij eruit zien, hoe lelijk zij soms ook zijn. Ook is het absoluut geen bezwaar als er nog resten van tanden of kiezen inzitten. De Goudwaag verwijdert deze in luttele minuten zonder enige moeilijkheden.

Hoe weet ik of mijn goud echt is?

Om goud steviger te maken wordt het met andere metalen gemengd. Het goudgehalte wordt vaak uitgedrukt in karaat. Veel sieraden zijn 14 of 18 karaat. Dit betekent dat zij 58,5% dan wel 75% puur goud bevatten. De rest is dan andere metalen. In Nederland moeten gouden voorwerpen altijd voorzien zijn van een stempel dat het karaat bevat. Bij buitenlandse sieraden, zoals Marokkaans goud of Indonesisch goud is dit niet noodzakelijkerwijs het geval. Het goudgehalte kan dan worden vastgesteld door middel van een speciale toetsmethode met salpeterzuur.

De Goudwaag doet dergelijke testen vele malen per dag en heeft hierin dus grote expertise. Bij vergulde voorwerpen zit er een dun laagje goud op en is de rest van het voorwerp ander metaal. Deze bevatten te weinig goud om te smelten. En dat is er natuurlijk nog namaakgoud. Uw vakvrouw bij de Goudwaag herkent dit meteen aan de glans en kleur, maar kan u aan de hand van de genoemde testmethode heel gemakkelijk laten zien of het om echt goud of namaak gaat. Advies bij De Goudwaag is altijd gratis.

Openingstijden en routebeschrijving

voor goud verkopen Wassenaar

Onze openingstijden zijn als volgt:

Maandag

10:00 – 15:00 uur

Dinsdag

10:00 – 15:00 uur

Woensdag

10:00 – 15:00 uur

Donderdag

10:00 – 15:00 uur

Vrijdag

10:00 – 15:00 uur

Zaterdag

Op afspraak

Wij zijn open tijdens de lockdown, gewoon zonder afspraak!

Omdat goudinkoop als een financiële dienstverlening wordt gezien, mogen wij van de gemeente Den Haag open blijven, zónder afspraak.

Wij verwelkomen u graag in onze winkel.

You have Successfully Subscribed!