Zilverbaren

Zilverbaar verkopen Den Haag

Zilverbaar verkopen Den Haag: Zilverbaren zijn een goede belegging en kunnen veel geld opleveren als u ze gaat verkopen. Zilverbaren hebben een gehalte van 99,9% zilver en zijn daarmee compleet van puur zilver. Er zijn zilverbaren in verschillende gewichten, waarvan de bekendste 1 kilo zilver is, maar er zijn ook nog grotere zilverbaren in de omloop. Zo zijn er zelfs zilverbaren van 5 en 10 kilo.

Wilt u een zilverbaar verkopen? Wij bij De Goudwaag in Den Haag kopen hem graag van u. Wij beloven dat wij u een faire prijs betalen, die is gebaseerd op de dagkoers van zilver op de wereldmarkt. Komt u gerust langs in onze mooie winkel in de van Hoytemastraat in Den Haag.

Persoonlijke aandacht

Direct geld
De Goudwaag
Waardevolle spullen meenemen

U komt met uw zilverbaren bij ons langs

Zilverbaar verkopen Den Haag

Vervolgens taxeren wij de waarde en doen u een aanbod

goud en zilver taxatie

Vervolgens taxeren wij de waarde en doen u een aanbod

 

Zilverbaar verkopen Den Haag
Contant betaling

U krijgt het bedrag meteen uitbetaald, contant of per bank

Zilverbaar verkopen – ontvang een mooi bedrag

Hoewel het niet zo veel waard is goud, is zilver toch een bekend edelmetaal. Het is waardevast en heeft zijn waarde door de eeuwen heen bewezen. Hoewel er ook andere zaken van zilver worden gemaakt, is de zilverbaar de vorm bij uitstek die wordt gebruikt voor het beleggen in zilver. In vroeger tijden, maar ook heden nog, werden en worden zilverbaren aangeschaft omdat ze hun waarde niet verliezen. Als u een baar van de hand wilt doen,staan wij in onze winkel in Den Haag klaar voor de inkoop van uw zilverbaar.

Zilverbaar soorten

Zilverbaren worden gemaakt door verschillende producenten. Een groot aantal van deze producenten is gecertificeerd of goedgekeurd. Als dat zo is, kan inkoop van een zilverbaar plaatsvinden zonder dat het zilver gehalte moet worden gecontroleerd. Als u uw zilverbaar bij ons wilt verkopen, kunt u van ons meteen contant geld meekrijgen, of het bedrag overgemaakt krijgen op uw bankrekening. Komt u gerust bij ons langs voor een waardebepaling. De taxatie van uw zilverbaar is uiteraard geheel vrijblijvend en kosteloos.

Bekende producenten van zilverbaren

Enkele bekende producenten van goedgekeurde goudbaren zijn de onderstaande. Een complete lijst is hier te vinden.
  • Argor-Heraeus SA uit Zwitserland
  • C. Hafner GmbH und Co. uit Duitsland
  • Metalor uit Zwitserland, de Verenigde Staten of Hong Kong
  • Umicore uit België of Brazilië
Wij bij De Goudwaag in Den Haag kennen alle producenten van zilverbaren en kunnen meteen voor u vaststellen of de zilverbaar gecertificeerd is of niet. Of dit nu wel of niet zo is, wij staan altijd klaar voor de inkoop van uw zilverbaar. Wij bieden bij verkoop van uw zilverbaar een mooi bedrag aan. Komt u gerust langs in onze winkel.

Persoonlijke aandacht

Direct geld
De Goudwaag
Scroll naar boven