Tin

Tin verkopen Den Haag

U kunt uw oude tin bij de Goudwaag verkopen.

Wie kent ze niet, de tinnen bekers en borden die jarenlang bij oma op de kast stonden. Tin was vroeger zeer gewild als decoratie, maar is tegenwoordig minder in trek. Heeft u nog oud tin en wilt u het inwisselen? 

Persoonlijke aandacht

Direct geld
De Goudwaag
Waardevolle spullen meenemen

U komt met uw tinnen voorwerpen bij ons langs

Tin verkopen Den Haag

Vervolgens taxeren wij de waarde en doen u een aanbod

goud en zilver taxatie

Vervolgens taxeren wij de waarde en doen u een aanbod

 

Tin verkopen Den Haag
Contant betaling

U krijgt het bedrag meteen uitbetaald, contant of per bank

Tin – een metaal met geschiedenis

Het materiaal tin is een metaal dat al duizenden jaren bekend is, en zowel voor gebruiksvoorwerpen als voor decoratie wordt gebruikt. Tin was in het verleden een veelgebruikt materiaal voor bijvoorbeeld tinnen borden en tinnen bekers. In latere jaren werd het niet meer gebruikt bij eten en drinken, maar werd het nog wel vaak als decoratie gebruikt. Zo zijn er tinnen gedenkborden, bekers etc. die tot op de dag van vandaag in en op kasten staan ter versiering. Ook zijn er de bekende tinnen soldaatjes, die vroeger als speelgoed en later als decoratie werden gebruikt. Kortom er is een veelheid aan tinnen voorwerpen, die vandaag de dag een stuk minder gevraagd zijn. Voor diegenen die daarom hun oude tin willen verkopen staat De Goudwaag klaar voor tin inkoop tegen een faire tin prijs per kilo.

Er zijn in Nederland twee soorten tin die veel voorkomen. De ene variant bestaat uit ongeveer 90% tin, en is wat lichter van kleur. De andere soort is half tin, half lood. Die soort is vaak wat donkergrijzer van kleur en is minder waard dat het materiaal met het hoge gehalte aan tin. U kunt bij ons terecht voor inkoop van tin van allebei de genoemde soorten. Kortom De Goudwaag is er voor oud tin verkopen Den Haag met vertrouwen.

Uw tin is welkom bij De Goudwaag in Den Haag

U bent van harte welkom bij ons om uw oude tin te laten taxeren en als de prijs u bevalt uw tin te verkopen. De taxatie is geheel vrijblijvend. U kunt bij ons ook terecht voor het verkopen van goud en zilver, of het nu goud sieraden, gouden munten of goudbaren zijn, alle soorten goud kopen wij graag.

Persoonlijke aandacht

Direct geld
De Goudwaag
Scroll naar boven