Inkoop goud Den Haag

maar dan eerlijk…

Inkoop goud Den Haag Het eerlijkste adres voor goud inkoop Den Haag

Taxatie en inkoop van goud

In iedere vorm en toestand

Inkoop goud Den Haag Het eerlijkste adres voor goud inkoop Den Haag

Taxatie en inkoop van oude sieraden

In iedere vorm en toestand

Inkoop goud Den Haag Het eerlijkste adres voor goud inkoop Den Haag

Taxatie en inkoop van horloges

Rolex, Patek Philippe, IWC en meer..

Inkoop goud Den Haag Het eerlijkste adres voor goud inkoop Den Haag

Taxatie en inkoop van ander edelmetaal

Zilver, tin, platinum, palladium en nalatenschappen

Inkoop goud Den Haag – waar kan ik terecht?

Voor de inkoop van oud goud in Den Haag kunt u terecht bij goudinkoper De Goudwaag op Van Hoytemastraat 113 in Den Haag Benoordenhout.

Waarom De Goudwaag? Allereerst omdat wij vakkennis bezitten. Wij komen uit een lange familietraditie in de goudhandel in Duitsland. Ten tweede zijn wij eerlijk. Geen onrealistische lokprijzen maar een eerlijke prijs.

Hoe werkt de inkoop van goud?

Goud inkoop is bij ons heel eenvoudig:

inkoop goud den haag

U komt met uw goud en zilver bij ons langs

Inkoop goud Den Haag Het eerlijkste adres voor goud inkoop Den Haag

Vervolgens taxeren wij de waarde en doen u een aanbod

Inkoop goud Den Haag Het eerlijkste adres voor goud inkoop Den Haag

Als u daarmee tevreden bent, krijgt u het bedrag meteen uitbetaald, contant of per bank

Goud inkoop als familietraditie

Wij komen uit een lange familietraditie in de goudhandel en kennen daarom het klappen van de zweep als geen ander. Om die reden zijn wij in staat om u vakkundig te informeren en uitgebreide uitleg te geven over wat er met uw goud en zilver gebeurt.

Wij weten dat het verkopen van uw kostbaarheden niet altijd gemakkelijk is. U wilt zeker weten dat u er een fair en eerlijk bedrag voor ontvangt. Daar helpen wij u bij door precies te vertellen hoe wij tot ons aanbod komen, zodat dit voor u volledig inzichtelijk is. Zo kunt u met een vertrouwd en prettig gevoel uw goud of zilver verkopen. Ons motto is daarom ook: “Goud inkoop, maar dan eerlijk!”.

Goud inkoop met stijl

Wij hebben er veel in geïnvesteerd om ons te onderscheiden, door een stijlvolle, aangename inrichting van onze winkel. Wij zijn er trots op dat wij in Den Haag de stijlvolste winkel voor goud inkoop van heel Nederland hebben. Door deze inrichting voelt iedereen zich bij ons meteen thuis. Bij ons geen duistere loketten of groezelige, kitscherige winkels, maar een ruime, lichte zaak, waar een goede kop Nespresso of thee altijd voor u klaar staat.

 

 

Naomi Weststrate-Irak

 

Uw vakvrouw voor inkoop goud Den Haag

Tevreden klanten

Wij hebben al vele tevreden klanten gehad voor goudaankoop uit de wijde omgeving van Den Haag. Op internet vindt u meer dan 200 positieve recensies over ons, en ook bij Google hebben wij mooie recensies ontvangen. Ook zijn wij door een “mystery guest” getest. Het resultaat leest u hier.

Woont u te ver van Den Haag vandaan om bij langs te komen? Daarvoor hebben wij een creatieve oplossing: de Goudpost, waarmee u uw goud veilig aan ons kunt opsturen. U kunt op de site een verzendpakket bestellen, waarmee uw goud volledig verzekerd aan ons kan worden opgestuurd, geheel gratis.

marja Hogenboom Avatar
marja Hogenboom
23/08/20 - Google

Snelle taxatie prima goudprijs!

Donna van der Steeg Avatar
Donna van der Steeg
20/08/20 - Google

Prima discrete manier van handelen. Heel prettig om dit via de post te kunnen doen, het scheelt wachttijd die je in de shop kunt oplopen. Verder ook snelle communicatie en fijne manier van afronden. Alles wordt glashelder uitgelegd en de betaling staat meteen op je rekening. Hulde en bedankt!

alex Boekholt Avatar
alex Boekholt
17/08/20 - Google

Zeer correct en fijn geholpen super bedankt voor de goede inschating

Ron Arndts Avatar
Ron Arndts
07/08/20 - Google

Met veel aandacht en deskundigheid is mijn goud getaxeerd. Dit wekt vertrouwen.

Inkoop goud Den Haag: Hoe werkt het?

Goud verkopen is bij ons heel eenvoudig: Wanneer u bij ons langskomt voor goud inkoop, testen wij uw goud of zilver in uw bijzijn op echtheid met speciale technieken, stellen het gehalte puur goud of zilver vast en wegen alles voor uw ogen op een geijkte weegschaal, om u vervolgens een attractief en geheel vrijblijvend aanbod te doen. Als u besluit tot verkoop van uw goud, krijgt u het bedrag van de goudaankoop meteen contant uitbetaald. Zo gemakkelijk is goud en zilver inkoop bij De Goudwaag!

Wij kopen alle soorten goud in: sloopgoud, gouden gouden sieraden (heel of kapot), gouden munten, goudbaren, tandgoud zoals gouden kronen en bruggen.

De waarde van goud

Goud is een edelmetaal dat een vrij constante waarde bezit. De goudkoers schommelt dagelijks, maar is in de afgelopen maanden tot recordhoogte gestegen. Het is dan ook een goed moment om uw goud te verkopen. Vaak krijgt u er vandaag de dag in euro’s voor terug wat u destijds in guldens hebt betaald! De Goudwaag is een goudinkoper in Den Haag waar klantvriendelijkheid nog hoog in het vaandel staat, wij adviseren u daarom graag, geheel kosteloos en vrijblijvend. Zo kunt u uw goud en zilver verkopen met een prettig gevoel.

Echt goud, verguld of namaak?

Om goud steviger te maken wordt het met andere metalen gemengd. Het goudgehalte wordt vaak uitgedrukt in karaat. Veel sieraden zijn 14 of 18 karaat. Dit betekent dat zij 58,5% dan wel 75% puur goud bevatten. De rest is dan andere metalen. In Nederland moeten gouden voorwerpen altijd voorzien zijn van een stempel dat het karaat bevat. Bij buitenlandse sieraden, zoals Marokkaans goud of Indonesisch goud is dit niet noodzakelijkerwijs het geval. Het goudgehalte kan dan worden vastgesteld door middel van een speciale toetsmethode met salpeterzuur.

De Goudwaag doet dergelijke testen vele malen per dag en heeft hierin dus grote expertise. Bij vergulde voorwerpen zit er een dun laagje goud op en is de rest van het voorwerp ander metaal. Deze bevatten te weinig goud om te smelten. En dat is er natuurlijk nog namaakgoud. Uw vakvrouw bij de Goudwaag herkent dit meteen aan de glans en kleur, maar kan u aan de hand van de genoemde testmethode heel gemakkelijk laten zien of het om echt goud of namaak gaat. Advies bij De Goudwaag is altijd gratis.

Gouden tanden, gouden kiezen en gouden kronen

Veel mensen hebben geen idee dat zij bij het trekken van hun oude gouden tanden, kiezen of kronen opeens een fortuin in handen hebben. Het loont absoluut de moeite om deze tanden of kiezen niet bij de tandarts achter te laten, maar deze mee naar huis te nemen en in te leveren. Zij bevatten namelijk vaak 50% of meer puur goud! Het maakt niet uit hoe zij eruit zien, hoe lelijk zij soms ook zijn. Ook is het absoluut geen bezwaar als er nog resten van tanden of kiezen inzitten. De Goudwaag verwijdert deze in luttele minuten zonder enige moeilijkheden.

Veilige en prettige buurt voor de inkoop van goud in Den Haag

Bij goud inkoop wilt u zich veilig voelen wanneer u met uw kostbaarheden over straat loopt. Niet iedereen vindt het prettig om in de buurt van de Haagse Markt (Hobbemaplein, Hobbemastraat, Hoflandplein, Hoefkade) of in Den Haag Centrum / de Binnenstad (Spuistraat, Grote Marktstraat, Papestraat, Korte Poten) met zijn of haar goud over straat te lopen. Daarom heeft De Goudwaag voor zijn goud inkoop winkel gekozen voor een rustige en veilige wijk: Benoordenhout. In de Van Hoytemastraat kunt u zich op uw gemak voelen en zonder zorgen met uw goud of zilver over straat gaan. Bovendien kunt u bij ons de auto meteen voor de deur parkeren. Zo kunt u veilig en zonder zorgen uw goud verkopen. De Goudwaag maakt zo inkoop van goud in Den Haag prettig voor u.

Openingstijden en routebeschrijving

Onze openingstijden zijn als volgt:

Maandag

10:00 – 15:00 uur

Dinsdag

10:00 – 15:00 uur

Woensdag

10:00 – 15:00 uur

Donderdag

10:00 – 15:00 uur

Vrijdag

10:00 – 15:00 uur

Zaterdag

Op afspraak