Ook in deze moeilijke tijden zijn wij voor u geopend en staan we voor u klaar.

Liever uw goud verkopen zonder de deur uit te gaan? Dat kan makkelijk, veilig, vertrouwd en volledig verzekerd via de post. Kijk snel op degoudpost.nl, onderdeel van De Goudwaag.

De Goudwaag is de eerlijkste goudinkoper in Den Haag met de beste service, faire prijzen en tevreden klanten. Het werkt heel eenvoudig:
  • U brengt uw goud en zilver
  • Wij stellen het karaat vast
  • Wij wegen het
  • Wij bieden u een prijs
  • Wij betalen u uit, contant of per bank

We hebben vele positieve recensies ontvangen. Lees ze hier.

goudprijs
Openingstijden:
Dag Tijd
Maandag: 10:00 – 15:00 uur
Dinsdag: 10:00 – 15:00 uur
Woensdag: 10:00 – 12:30 uur
Donderdag: 10:00 – 15:00 uur
Vrijdag: 10:00 – 15:00 uur
Zaterdag: Op afspraak: 070 324 3269

Inkoop goud en zilver, maar dan eerlijk…

Waar kan ik terecht voor de inkoop van goud in Den Haag?

De Goudwaag inkoop goud Den HaagVoor de inkoop van oud goud Den Haag, Zoetermeer, Rijswijk of Wassenaar kunt u o.a. terecht bij goudinkoper De Goudwaag op Van Hoytemastraat 113 in Den Haag Benoordenhout. Ook voor barnsteen inkoop kunt u bij ons terecht.

Waarom De Goudwaag? Allereerst omdat wij vakkennis bezitten. Wij komen uit een lange familietraditie in de goudhandel in Duitsland. Ten tweede zijn wij eerlijk. Geen onrealistische lokprijzen maar een eerlijke prijs. Tenslotte zijn wij een stijlvolle goudaankoper. Wij zitten niet voor niets in de Van Hoytemastraat in Benoordenhout. Klik hier voor foto’s van de winkel. Wij hebben al vele tevreden klanten gehad voor goudaankoop uit de wijde omgeving van Den Haag: Delft, Voorburg, Leidschendam, Zoetermeer, Wassenaar, Rijswijk, etc. Op internet vindt u meer dan 100 positieve recensies over ons. Ook zijn wij door een “mystery guest” getest. Het resultaat leest u hier.

Woont u te ver van Den Haag vandaan om bij langs te komen? Daarvoor hebben wij een creatieve oplossing: de Goudpost, waarmee u uw goud veilig aan ons kunt opsturen. U kunt op de site een verzendpakket bestellen, waarmee uw goud tot 5500 euro verzekerd aan ons kan worden opgestuurd, geheel gratis.

Openingstijden De Goudwaag

Openingstijden voor goudaankoop (in verband met school van de kinderen alleen tijdens schooluren geopend):

Maandag: 10:00 – 15:00 uur
Dinsdag: 10:00 – 15:00 uur
Woensdag: 10:00 – 15:00 uur
Donderdag: 10:00 – 15:00 uur
Vrijdag: 10:00 – 15:00 uur
Zaterdag: Op afspraak: 070 324 3269
Buiten deze tijden op afspraak.

Heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op.

Naomi Weststrate-Irak
Uw vakvrouw voor inkoop goud Den Haag / Goud inkoop Den Haag

Goud inkoop, hoe werkt het?

Goud verkopen is bij ons heel eenvoudig: Wanneer u bij ons langskomt voor goud inkoop, testen wij uw goud of zilver in uw bijzijn op echtheid met speciale technieken, stellen het gehalte puur goud of zilver vast en wegen alles voor uw ogen op een geijkte weegschaal, om u vervolgens een attractief en geheel vrijblijvend aanbod te doen. Als u besluit tot verkoop van uw goud, krijgt u het bedrag van de goudaankoop meteen contant uitbetaald. Zo gemakkelijk is goud en zilver inkoop bij De Goudwaag!

Lees meer…

Informatie over goud

De waarde van goud

Goud is een edelmetaal dat een vrij constante waarde bezit. De goudkoers schommelt dagelijks, maar is in de afgelopen maanden tot recordhoogte gestegen. Het is dan ook een goed moment om uw goud te verkopen. Vaak krijgt u er vandaag de dag in euro’s voor terug wat u destijds in guldens hebt betaald! De Goudwaag is een goudinkoper in Den Haag waar klantvriendelijkheid nog hoog in het vaandel staat, wij adviseren u daarom graag, geheel kosteloos en vrijblijvend. Zo kunt u uw goud en zilver verkopen met een prettig gevoel.

Echt goud, verguld of namaak?

Inkoop goud Den Haag. Goud verkopen Den Haag. Goud inkoop Den Haag. De Goudwaag. Goud inkoop. Inkoop goud. Goud verkopen.Om goud steviger te maken wordt het met andere metalen gemengd. Het goudgehalte wordt vaak uitgedrukt in karaat. Veel sieraden zijn 14 of 18 karaat. Dit betekent dat zij 58,5% dan wel 75% puur goud bevatten. De rest is dan andere metalen. In Nederland moeten gouden voorwerpen altijd voorzien zijn van een stempel dat het karaat bevat. Bij buitenlandse sieraden, zoals Marokkaans goud of Indonesisch goud is dit niet noodzakelijkerwijs het geval. Het goudgehalte kan dan worden vastgesteld door middel van een speciale toetsmethode met salpeterzuur.

De Goudwaag doet dergelijke testen vele malen per dag en heeft hierin dus grote expertise. Bij vergulde voorwerpen zit er een dun laagje goud op en is de rest van het voorwerp ander metaal. Deze bevatten te weinig goud om te smelten. En dat is er natuurlijk nog namaakgoud. Uw vakvrouw bij de Goudwaag herkent dit meteen aan de glans en kleur, maar kan u aan de hand van de genoemde testmethode heel gemakkelijk laten zien of het om echt goud of namaak gaat. Advies bij De Goudwaag is altijd gratis.

Gouden tanden, gouden kiezen en gouden kronen

Veel mensen hebben geen idee dat zij bij het trekken van hun oude gouden tanden, kiezen of kronen opeens een fortuin in handen hebben. Het loont absoluut de moeite om deze tanden of kiezen niet bij de tandarts achter te laten, maar deze mee naar huis te nemen en in te leveren. Zij bevatten namelijk vaak 50% of meer puur goud! Het maakt niet uit hoe zij eruit zien, hoe lelijk zij soms ook zijn. Ook is het absoluut geen bezwaar als er nog resten van tanden of kiezen inzitten. De Goudwaag verwijdert deze in luttele minuten zonder enige moeilijkheden.

Gouden munten

Gouden munten zijn vaak van bijna 100% goud en hebben daarom een hoge waarde. U zult versteld staan hoeveel u voor uw goud bij de De Goudwaag kunt krijgen. Wij adviseren u graag, kostenloos!

Neem nu contact met ons op voor een vrijblijvende taxatie. U kunt er zeker van zijn dat uw ritje uit Den Haag, Zoetermeer, Voorburg, Leidschendam, Wassenaar, Delft of Rijswijk de moeite loont!

De Goudwaag – In een veilige en prettige buurt in Den Haag

Bij goud inkoop wilt u zich veilig voelen wanneer u met uw kostbaarheden over straat loopt. Niet iedereen vindt het prettig om in de buurt van de Haagse Markt (Hobbemaplein, Hobbemastraat, Hoflandplein, Hoefkade) of in Den Haag Centrum / de Binnenstad (Spuistraat, Grote Marktstraat, Papestraat, Korte Poten) met zijn of haar goud over straat te lopen. Daarom heeft De Goudwaag voor zijn goud inkoop winkel gekozen voor een rustige en veilige wijk: Benoordenhout. In de Van Hoytemastraat kunt u zich op uw gemak voelen en zonder zorgen met uw goud of zilver over straat gaan. Bovendien kunt u bij ons de auto meteen voor de deur parkeren. Zo kunt u veilig en zonder zorgen uw goud verkopen. De Goudwaag maakt zo inkoop goud Den Haag prettig voor u.