Ook in deze moeilijke tijden zijn wij voor u geopend en staan we voor u klaar.

Liever uw goud verkopen zonder de deur uit te gaan? Dat kan makkelijk, veilig, vertrouwd en volledig verzekerd via de post. Kijk snel op degoudpost.nl, onderdeel van De Goudwaag.

De Goudwaag is de eerlijkste goudinkoper in Den Haag met de beste service, faire prijzen en tevreden klanten. Het werkt heel eenvoudig:
  • U brengt uw goud en zilver
  • Wij stellen het karaat vast
  • Wij wegen het
  • Wij bieden u een prijs
  • Wij betalen u uit, contant of per bank

We hebben vele positieve recensies ontvangen. Lees ze hier.

goudprijs
Openingstijden:
Dag Tijd
Maandag: 10:00 – 15:00 uur
Dinsdag: 10:00 – 15:00 uur
Woensdag: 10:00 – 12:30 uur
Donderdag: 10:00 – 15:00 uur
Vrijdag: 10:00 – 15:00 uur
Zaterdag: Op afspraak: 070 324 3269

Goud inkoop voor Den Haag

Goud inkoop in Den Haag, maar dan eerlijk…

De Goudwaag goud verkopen in Den HaagVoor eerlijke goudinkoop in Den Haag, Zoetermeer, Rijswijk, Voorburg, Leidschendam of Wassenaar kunt u terecht bij De Goudwaag op Van Hoytemastraat 113 in Den Haag Benoordenhout. De Goudwaag streeft ernaar om de beste goudinkoper in Den Haag te zijn.

Er zijn vele redenen om De Goudwaag te kiezen. Ten eerste ons handelsmerk, dat wat bij goud inkoop het allerbelangrijkste is: eerlijkheid. Wij willen u fair behandelen en geen onrealistische lokprijzen voorspiegelen. Verder willen wij ons werk met stijl doen. Daarom hebben wij niet gekozen voor een kil loket, maar voor een stijlvolle winkel met altijd verse bloemen en verse koffie waar wij onze goudaankoop in alle rust kunnen doen. Dit is ook de reden dat wij ervoor gekozen hebben om ons te vestigen in de Van Hoytemastraat in de bekende wijk van Den Haag Benoordenhout. Tenslotte kenmerken wij ons door echt vakmanschap. Mijn familie kent een lange traditie in de goudhandel in Duitsland, die ik nu in Nederland voortzet. Mijn doel is om de eerlijkste en beste goudinkoper in Den Haag te zijn, waar u met een gerust hart terecht kunt voor goudaankoop.

Klik hier voor foto’s van de winkel.

Woont u te ver van Den Haag vandaan om langs te komen? Daarvoor hebben wij een oplossing: de Goudpost, waarmee u uw goud aan ons veilig kunt opsturen. U kunt daar een verzendpakket bestellen, waarmee uw goud tot 5500 euro verzekerd aan ons kan worden opgestuurd, geheel gratis.

Heeft u vragen over goudaankoop? Neem gerust contact met ons op.

Openingstijden

Onze openingstijden (in verband met school van mijn kinderen alleen tijdens schooluren):

Maandag: 10:00 – 15:00 uur
Dinsdag: 10:00 – 15:00 uur
Woensdag: 10:00 – 15:00 uur
Donderdag: 10:00 – 15:00 uur
Vrijdag: 10:00 – 15:00 uur
Zaterdag: Op afspraak: 070 324 3269
Buiten deze tijden op afspraak.

Naomi Weststrate-Irak
Uw vakvrouw voor goud inkoop in Den Haag

Wetenswaardigheden over goud

De waarde van goud

Goud is een edelmetaal dat een vrij constante waarde bezit. De goudkoers schommelt dagelijks, maar staat in vergelijking tot het verleden nog altijd op een historische hoogte. Het is dan ook een goed moment om uw goud te verkopen. Vaak krijgt u er vandaag de dag in euro’s voor terug wat u destijds in guldens hebt betaald! De Goudwaag, uw specialist voor inkoop goud regio Den Haag, adviseert u graag. Het streven van De Goudwaag: de beste goud inkoper van Den Haag te zijn.

Goud inkoop Den Haag Goudkoers Goudprijs Den Haag

Hoe herken ik echt goud

Goud inkoop Den Haag, maar dan eerlijk... Goud verkopen Den Haag, maar dan eerlijk... Inkoop goud Den Haag, maar dan eerlijk... Ook voor Rijswijk, Zoetermeer, Leidschendam, Voorburg en Wassenaar. Goudkoers. Goudprijs. Sieraden.Om goud steviger te maken wordt het met andere metalen gemengd. Het goudgehalte wordt vaak uitgedrukt in karaat. Veel sieraden zijn 14 of 18 karaat. Dit betekent dat zij 58,5% dan wel 75% puur goud bevatten. De rest is dan andere metalen. In Nederland moeten gouden voorwerpen altijd voorzien zijn van een stempel dat het karaat bevat. Bij buitenlandse sieraden, zoals Marokkaans goud of Indonesisch goud is dit niet noodzakelijkerwijs het geval. Het goudgehalte kan dan worden vastgesteld door middel van een speciale toetsmethode met salpeterzuur.

De Goudwaag doet dergelijke testen vele malen per dag en heeft hierin dus grote expertise. Bij vergulde voorwerpen zit er een dun laagje goud op en is de rest van het voorwerp ander metaal. Deze bevatten te weinig goud om te smelten. En dat is er natuurlijk nog namaakgoud. Uw vakvrouw bij de Goudwaag herkent dit meteen aan de glans en kleur, maar kan u aan de hand van de genoemde testmethode heel gemakkelijk laten zien of het om echt goud of namaak gaat. Advies bij De Goudwaag is altijd gratis.

Gouden tanden, gouden kiezen en gouden kronen

Veel mensen hebben geen idee dat zij bij het trekken van hun oude gouden tanden, kiezen of kronen opeens een fortuin in handen hebben. Het loont absoluut de moeite om deze tanden of kiezen niet bij de tandarts achter te laten, maar deze mee naar huis te nemen en in te leveren. Zij bevatten namelijk vaak 50% of meer puur goud! Het maakt niet uit hoe zij eruit zien, hoe lelijk zij soms ook zijn. Ook is het absoluut geen bezwaar als er nog resten van tanden of kiezen inzitten. De Goudwaag verwijdert deze in luttele minuten zonder enige moeilijkheden.

Gouden munten

Gouden munten zijn vaak van bijna 100% goud en hebben daarom een hoge waarde. U zult versteld staan hoeveel u voor uw goud bij de De Goudwaag kunt krijgen. Wij adviseren u graag, kostenloos!

Neem nu contact met ons op voor een vrijblijvende taxatie. U kunt er zeker van zijn dat uw ritje uit Den Haag, Zoetermeer, Wassenaar, Voorburg, Leidschendam of Rijswijk de moeite loont! Wij streven ernaar de beste goud inkoper in Den Haag te zijn en te blijven.

De Goudwaag, uw eerlijkste adres voor goud inkoop in de omgeving van Den Haag. Zie de vele recensies op internet over ons, waarvan vele ons de beste goudinkoper van Den Haag noemen.